Butikken

Vi flytter!


Kjære kunde.

Etter 10 år på Tempe har vi vokst ut av lokalene våre.
For å være sikker på at vi kan levere høy effektivitet, profesjonalitet og kvalitet bygde vi like greit et helt nytt dekkhotell på Tiller, nærmere bestemt Østre Rosten 113 (klikk her for å se oss i Google Maps).

Vi er allerede godt i gang med flyttingen av godt over 20.000 hjul som vi i dag oppbevarer i dekkhotellet. Når vi åpner dørene til vårt nye verksted 1. juli byr vi på en rekke nyheter. 

I Østre Rosten 113 finner du nå Norges mest teknologiske dekkhotell. Blant annet fotograferer og lasermåler vi alle hjul som triller inn i verkstedet vårt slik at du får hurtig og nøyaktig vurdering av dekkene dine. Dekkhotellet øker kapasitet til hele 40.000 hjul og 11 løftere! Det betyr at vi trygt kan kalle oss Norges Største Dekkhotell. I tillegg vil vi etter hvert tilby bilverksted i klasse 01. 

Alle eksisterende dekkhotellavtaler er flyttet og har fått plass i de nye spesiallagede hyllene. Her vedlikeholdes rett luftfuktighet og temperatur som betyr at hjulene dine får optimale lagringsforhold, som typisk fører til lengre levetid. 
Butikken ligger bare 7 minutter fra de gamle lokalene på Tempe i rushtrafikk, de er lyse, moderne og ikke minst spesialtilpasset dekkhotellet. 

Vi oppfordrer til å følge med i sosiale medier eller på nettsiden vår etter åpningstilbud, de kommer og de er bra! 

Gleder oss til å vise deg det nye Trønderdekk.  

Velkommen! 
Hva skjer med hjulene mine?

Har du dekkhotell hos oss flytter vi hjulene dine over til vårt nye, moderne dekkhotell innen vi åpner butikken.
Her blir alle hjul oppbevart i optimale forhold, med avansert brannsikring og godt beskyttet mot skader. Alle hjul rengjøres på nytt ved flytting og klargjøres for neste sesong. 


Jeg har ikke lagt om til sommerdekk

Vi opprettholder drift i de gamle lokalene ut juni.
Har du fortsatt ikke lagt om til sommerdekk bestiller du time som normalt og møter opp i Tempevegen 35


Jeg ønsker å avslutte dekkhotellet

Ta kontakt med oss på telefon 48322500 så avtaler vi dette


Jeg ønsker å bestille dekkhotell

Fyll ut fullmakt, så tar vi oss av resten

Bestill dekkhotell