Dekkhotell

 

Dekkhotell

Trønderdekk ønsker deg som kunde.
Vi ønsker i den anledning å tilby deg et av Trondheims billigste og enkleste dekkhotell.

Vi var soleklar vinner i prisundersøkelsen som " Adressa " hadde i Oktober 2013 . Vi vant også pristesten i " Adressa " Høsten 2016 .

Vi er et av Norges størrste dekkhotell med 5000 dekkhotell kunder . Vårt mål er ikke å være størrst men å være best på service og samtidig ha en lav pris.

Dekkhotell for bare kr. 745,- pr halvår

Høsten 2018 setter vi opp prisen fra 695 kr til 745 kr pr sesong. Sist vi økte prisen var i Januar 2016 , vi har holdt prisen i 5 sesonger,før vi nå øker prisen med 50 kr. Pris økningen tilsvarer en økning på 2,87% pr år siden sist prisøkning. Vi hever prisen pga økt kostnads nivå. 

Tilbudet inkluderer lagring, skifte,lett vask, forsikring og kontroll av dekkene dine. Tilbudet er selvsagt uten bindingstid.

Vi ønsker å gjøre dekksifte enkelt for deg og kan derfor som de første i Norge tilby online booking av timer for dekkskifte. Det er er enkelt og tar nesten ingen tid. Du får påminnelse både på epost og på sms. Enklere kan det jo ikke bli.

Vi henter dine dekk hjemme hos deg

Velger du Trønderdekk som din dekkpartner uten bindingstid så vil vi kunne hente dekkene hjemme hos deg eller på et annet dekkhotell kostnadsfritt. Du vil da slippe de tunge løft og jobben med å frakte dem hit når du skal legge om dekkene. Vi tar altså hele jobben for deg og det for bare kr 745,- pr halvår.

For at vi skal kunne hente dekkene for deg må du fylle ut et fullmaktskjema som du enten kan komme innom butikken med eller du kan skanne det og sende det til oss på post@tronderdekk.no eller du kan bruke vanlig post og sende det til Trønderdekk AS, Tempeveien 33-35, 7037 Trondheim.

Vi jobber for å være en av de billigste og beste dekkleverandørene i Trondheim med kjente merkevarer til faste lave priser.

Du kan også bestille dekkhotell ved å sende en epost til: post@tronderdekk.no eller ringe oss på telefon 483 22 500.

Ventegaranti.

Vi har som den eneste aktøren i verden ventegaranti for våre kunder , vi garanterer deg at vi er ferdig innen 1 time . Hvis vi ikke klarer dette så har du en timelønn på 400 kr timen for å vente på bilen din.

Med Vennlig Hilsen


Trønderdekk AS