Om Trønderdekk

"Vi er her for å gi deg et rimelig, trygt og pålitelig dekkhotell, med enklere timebestilling og høy kunnskap"

Trønderdekk åpnet på Tempe i Trondheim i 2010. Formålet var å tilby både privatpersoner og bedrifter et trygt og pålitelig dekkhotell, med enklere timebestilling, tydelige priser og høy kunnskap i faget.  Vi har mange tiårs erfaring innen både salg, montering, service og reparasjon av dekk og felg. Det skal mye til for at vi ikke kan levere det du ser etter til en akseptabel pris. 
Vi har et stort utvalg av felger, sommer-, vinter-, offroad- og helårsdekk. Hos oss finner du dekk fra de mest kjente, i tillegg til mindre kjente merkevarer som bland annet Continental, Goodyear, Hankook, Landsail, Michelin, Nokian, Pirelli og mange flere. Med vårt enorme utvalg kan du finne dekk og felg i alle prisklasser.


Vår hovedleverandør så dagens lys i 1965 og har nå, over 50 år senere, blitt Europas største distributører innen dekk og felg til alt av kjøretøy. I tillegg samarbeider vi med en rekke andre leverandører som gjør at vi kan levere så godt som alt innen dekk og felg til de fleste kjøretøy.
Savner du noe i butikken kan du gjerne kontakte oss, enten på chat, e-post eller telefon. Vi hjelper deg gjerne å finne produktet du ser etter. 

VI FLYTTER

1. juli 2020 flytter vi endelig til våre nye lokaler i Østre Rosten 113 (Tiller). Her vil vi blant annet kunne tilby høyere kapasitet, flere parkeringsplasser, moderne løsninger og verksted klasse 01. 
Du som kunde behøver ikke å foreta deg noe annet enn å merke deg vår nye adresse.


Kjekt å vite at alle varer fra tronderdekk.no som ikke hentes i butikken, sendes fra Trondheim. Vi driver ikke dropshipping. For deg som forbruker betyr det at du aldri får ekstra import- eller tollgebyr på dine bestillinger. I tillegg vil vi normalt kunne levere bestillingen etter svært kort tid, i mange tilfeller samme dag. 

Følg oss på Facebook og Instagram og del gjerne dine erfaringer med oss. Vi ser frem til å høre fra deg.