Om Oss

Trønderdekk AS ble etablert våren 2010 av flere personer med over 30år i bransjen som kjenner markedet svært godt, og kan derfor tilby deg gode priser og ikke minst, god og faglig sterk service. 

Vi importerer også dekk selv (og handler her i Norge) og kan derfor tilby deg så og si alt av dekk, uavhengig av merke og størrelse, til lave priser.

 

Trønderdekk har et av landets største dekkhotell, med 5000 kunder, per dags dato ( Mars  2018 ).

Trønderdekk as har som målsetting å være blant de billigste på dekkhotell i Trondheim , men vi har også et mål om å være best . Vi jobber stadig med å bli bedre . Vi innførte ventegarantien i 2015, vi var det eneste dekkhotellet i verden som hadde en slik garanti i 2015.

Selv om vi har 5000 biler på dekkhotellet , har vi stor kapasitet for å skifte fortest mulig hvis de blir tidlig vinter . vi kan fra høsten 2015 skifte på opptil 400 biler i døgnet hvis pågangen er veldig stor .

Målet vårt er å utvikle oss enda mer, bli større og bli bedre på det vi gjør. Derfor tar vi gjerne imot tilbakemeldinger fra deg som kunde, på nettopp hva vi kan forbedre oss på. Som alle bedrifter så har vi rom for å bli bedre, vi jobber med å forbedre oss hver dag.

 

Gi oss ros, og gi oss ris, la oss få høre. Det er dere kunder vi lever av.

 

Dere finner oss i Tempevegen 33-35, ved gamle Tromibryggeriet.

Tlf: 48322500

Epost: post@tronderdekk.no

 

- Trond Nilssen (Daglig leder)

- Vedat Kara (Butikksjef)

- Audun (Selger)

- Christopher (Selger)

- Tommy (Selger)